Over René

Weet u nog??? Wie had hem vroeger niet in de huiskamer staan, een Orgel als meubelstuk! Daar is René mee begonnen, als zes jarige jongen is het René met de paplepel ingegoten om de muziek in te gaan.

Daar zat ‘ie dan achter zijn orgel, samen met zijn vader die hem begeleidde op zijn drumstel. Na jaren van studeren en veel oefenen wierp dat zijn vruchten af, eerste worden als organist op de Nederlandse Kampioenschappen!

Het jaar daarop werd René Europees kampioen met zijn orgel. Al dit succes heeft ertoe geleid dat “Duo Multisound” is ontstaan. Dit duo is erg succesvol geworden op feesten en partijen, binnen Nederland maar ook ver daar buiten!

Na jaren samen te hebben opgetreden en met veel plezier, zijn de mannen uiteindelijk beide hun eigen weg gegaan.

Heden ten dagen is Rene Calame als zanger, entertainer maar bovenal als toetsenvirtuoos weer beschikbaar voor al Uw feesten partijen! Zoals bijv. verjaardagen, bruiloften, bedrijfsfeesten etc.

Met zijn uitgebreide scala aan muziek maar niet te vergeten ook zijn licht en geluid wordt uw feest een gegarandeerd succes!!! U wilt een compleet verzorgde, gezellige én muzikale avond?