Keyboard lessen volgen/noten leren lezen

In deze vervelende Corona tijd is het mij een genoegen om mijn ( oude ) passie weer op te pakken…….namelijk het les geven in noten leren lezen en het bespelen van een keyboard! 

Heb jij een keyboard staan en wil je alle ins en outs weten over dat keyboard ik ga je dat leren! Ik laat je zien waar alle knoppen voor dienen en zorg er samen met jou voor dat je op ( korte ) termijn melodieën uit je keyboard kan halen!

Maar ben je zanger óf zangeres en wil jij graag noten leren lezen……geen probleem ik ga je leren hoe dat in zijn werk gaat! Want wat is het fijn dat je niet alleen prachtig kan zingen maar ook nog eens weet wát je zingt!

Heb je interesse en wil je meer informatie neem dan contact met mij op!

De lessen kunnen plaatsvinden in mijn studio of ik kom op locatie !

Alles zal natuurlijk plaatsvinden volgens de rivm richtlijnen.